Ενημερωθείτε για τα καταλύματα του νησιού και επιλέξτε το καλύτερο για την διαμονή σας!

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Σύλλογος Ξενοδόχων Κιμώλου

Καλωσορίσατε στον επίσημο ιστότοπο του συλλόγου καταλυμάτων Κιμώλου.

Ο σύλλογός μας είναι μία ομάδα επαγγελματιών που σκοπό του έχει την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και αποτελεί την πρώτη επαφή για την δημιουργία του ταξιδιού σας στο μαγικό νησί μας.

Μέσα στο site μας θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε, όχι μόνο για την διανυκτέρευση στο μικρό νησί των Κυκλάδων, αλλά και κάθε πληροφορία για την μετακίνησή σας, χρήσιμους συνδέσμους και τηλέφωνα.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε είμαστε στη διάθεσή σας και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για κάθε ενημέρωση.

site: www.kimoloshoteliers.gr

email: info@kimoloshoteliers.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας:  +306977746738  

Font Awesome Icons

Ακολουθήστε μας στα Social media:

Η ΚΙΜΩΛΟΣ

Η Κίμωλος είναι ένα μικρό νησί στην δυτική μεριά των Κυκλάδων. Μπορεί να είναι μόλις 37,462 χιλιόμετρα αλλά μπορεί να ικανοποιήσει μία πληθώρα επιθυμιών των επισκεπτών μας. Το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, η αυθεντικότητα της χώρας και το φυσικο περιβάλλον του νησιού είναι ο τέλειος συνδυασμός για αρκετά είδη  τουρισμού.
Διαβάστε περισσότερα...

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ

Στην Κίμωλο έχετε τρεις επιλογές για να μεταβείτε:

1.Ακτοπλοικά από το λιμάνι του Πειραιά.
Ακτοπλοικά υπάρχει η δυνατότητα μετακίνησης μεταξύ ενός αριθμού νησιών στον νομό των Κυκλάδων.
Για τα δρομολόγια των πλοίων επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: OpenSeas.

2. ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΤΗΣ ΜΗΛΟΥ:

3. Τέλος, το νησί μας διαθέτει Ελικοδρόμιο στην νότια πλευρά του, κοντά στην χώρα.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ

Υπάρχει οδικό δίκτυο όπου μπορείτε να μετακινηθείτε με το δικό σας αμάξι. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λεωφορείο, το ταξί, είτε ακόμα να ενοικιάσετε από τα Γραφεία ενοικιάσεως τροχοφόρων στην Κίμωλο αυτοκίνητο ή δίκυκλο.

Τηλέφωνο επικοινωνίας Λεωφορειακών Γραμμών Κιμώλου: +30 697 3700 033.

Τηλέφωνο επικοινωνίας TAXI Κιμώλου: +30 694 5464 093.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Η εθελοντική ομάδα του Νησιού “Κιμωλίστες” πραγματοποιεί κάθε χρόνο αρκετές δραστηριότητες. Όπως, περιπάτους, πολιτιστικές εκδηλώσεις αλλά και τον μοναδικό “Καλησπερίτη”.
Ο καλησπερίτης είναι το όνομα του cinema μας. Από τις πιο ξεχωριστές βραδιές οι οποίες λαμβάνουν χώρα είτε σε παραλίες ή στο κάστρο του νησιού όπου μπορείτε να απολαύσετε προβολές ταινιών. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους.

Ακόμα, κάθε χρόνο στο νησί μας λαμβάνει χώρα το Kimolos International Festival. Ένα φεστιβάλ προβολής ταινιών το οποίο διεξάγεται κυρίως τις πρώτες καλοκαιρινές μέρες, διαρκεί μία εβδομάδα και μπορείτε να απολαύσετε το απόβραδο σε διαφορετικά μέρη του νησιού 1-2 προβολές.

Δημοφιλής δραστηριότητα στο νησί της Κιμώλου αποτελούν οι ημερήσιες θαλάσσιες περιηγήσεις γύρω από το νησί τόσο της Κιμώλου όσο και της μοναδικής Πολυαίγου.

Τα 2 σκάφη τα οποία επιτελούν τις ανωτέρω περιηγήσεις είτε στο σύνολο των νησιών είτε σε μεμονωμένες παραλίες-τοποθεσίες τους ξεκινούν από το λιμάνι της Ψάθης σε σχεδόν καθημερινή βάση (λαμβάνοντας υπόψη τις καιρικές συνθήκες) και σας οδηγούν σε μοναδικά τοπία και νερά κρυστάλλινα, καθάρια που για να τα ανακαλύψετε χρειάζεται να έχετε την συνοδεία των έμπειρων ντόπιων ναυτικών.

Περισσότερες πληροφορίες για την συγκεκριμένη δραστηριότητα μπορείτε να έχετε απευθυνόμενοι στα ναυτικά πρακτορεία του νησιού.

Επικοινωνία